Emek Skyblock Açılıyor...!

VEGAS NETWORK EMEK SKYBLOCK AÇILIYOR..!
EMEK SKYBLOCK oyunu bilgilendirme sayfasına hoşgeldin. Bu sayfada Skyblock oynamak ile ilgili bütün bilgilere ulaşabilirsin.

Skyblock hiç şüphesiz Minecraft'ı Minecraft yapan oyunlardan bir diğeri. Bir rivayete göre bazı oyuncular sadece Skyblock oynamak için Minecraft'ı açar.

Skyblock Oyununun Amacı

Skyblock oyununun amacı tamamen senin ne istediğinle ilgili. Skyblock'ta ne istersen yapabilirsin. İster devasa yapılar inşaa et ister gökyüzünde süzülen tatlı bir kuluben olsun. Bunlara ilgini çekmiyorsa diğer oyuncularla ticarete atıl ve para kazan. Skyblock'ta limitin uçsuz bucaksız gökyüzü.

Skyblock Oyunu Nasıl Oynanır?

Skyblock oyununa katıldığında /is create komutu ile adanı oluştur (tüm ada komutlarını görmek için /is yazman yeterli). Çok uzun sürmeden (sürebilir de) kendini gökyüzünde süzülen ve tamamen sana ait olan bir adada bulacaksın. Bu adadaki kaynakların limitli olduğunu unutma. Skyblock, Minecraft oyuncuları için en zor şartlarda hayatta kalma yetenekleri gerektiren bir oyundur. En ufak bir hatan, adanı sıfırdan başlatmanı gerektirebilir. Ya da başka bir oyuncudan hatanı düzeltmesi için yardım isteyebilirsin. Fakat bu biraz pahalıya gelebilir.

Adandaki ağaç senin en büyük dostun. Ağacı kestikten sonra fidanlarını toplamayı kesinlikle unutmamalısın. Çünkü odun Minecraft'ın her adımında gerekli bir malzeme ve bunun eksikliği seni ya ticarete ya da adanı sıfırlamaya zorlayacak.

Adanda bulunan sandık adanı genişletebilmen için kırıktaş makinesi yapman için gereken malzemeleri barındırıyor. Bu malzemeleri yanlış kullanırsan sonuç yine adanı sıfırlamak olacak.

Skyblock Marketi

Skyblock marketi oyuncuların birbirleriyle takas yapmadan da bakiyelerini kullanarak bir şeyler satın alabileceği bir mekan. Buraya /market komutu ile menü açabilirsin oyuncuların fiyat tekliflerini önceden araştırman seni zarar etmekten kurtarabilir.

Skyblock Ada Komutları

Sana yardımcı olacak tüm ada komutlarını görmek için /is yazabilirsin. Bu komutların dışında merak ettiğin şeyleri Yardım Merkezi'mizden sorabilirsin.

Skyblock Oyununu Nasıl Oynarım?

Skyblock oynamak için TLAUNCHER indirdikten sonra sitemizde oluşturduğun hesap bilgileri ile giriş yapıp "Çoklu Oyuncu" menüsünden sunucunun ip adresi ile giriş yap.

Lobilerimize ulaştığında envanterinde Sunucu Menüsü (pusula eşyası) olacak. Sağ tıklayıp üzerinde "Skyblock" yazan eşyaya tıklayarak Skyblock oynayabilirsin.

06 Aprilie 2024 21:52
130
0

Etichete

-

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta.

Postări Asemănătoare

Prev
Next